Club-nieuwsbericht
Test
 
ONR Clubportaal
Laatste nieuws
Sun 01 Jul
Voorlopige indeling jeugd najaarscompetitie 2007

Trainingstijden zijn inmiddels bekend, start D, E en F vanaf maandag 20 augustus, rest van de junior...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Nieuws jeugdafdeling

Tue 21 Nov, 20:02

Door: Bert Roede




The day after……de Koekactie en uitslag Ballonnenactie

Vrijdag 17 november verzamelden zich ruim 100 kinderen in de kantine om vol enthousiasme koeken te gaan verkopen in Roden. Samen met de enthousiaste ouders en leiders hebben zij er voor gezorgd dat de eerste opbrengst geweldig is. Voorlopig zijn er de eerste avond al 1700 van de 2000 ingeschatte koeken verkocht. Mijn complimenten voor dit overweldigende resultaat!! Zo zie je maar weer dat we met elkaar in één avond tot heel wat in staat zijn. Op dit moment zijn er ook nog leden bezig met de verkoop van koeken. De verwachting is dan ook dat we de begroting ruim zullen halen.

Na terugkomst in de kantine was er voor iedereen chips met warme chocolademelk. Ook werden de prijswinnaars van de ballonnenactie van het jubileumfeest bekend gemaakt. Maikel Glas en Johan Terpstra mochten allebei een eerste prijs in ontvangst nemen, 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen. Hun ballon was op Texel terecht gekomen. Ruben Hummel kreeg de tweede prijs, een wedstrijdbal van SC Heerenveen met alle handtekeningen van de selectie. Als laatste mocht Martijn van Maastright de derde prijs in ontvangst nemen, een sjaal van SC Heerenveen. Jongens gefeliciteerd met jullie prijzen!

Kortom, een geslaagde avond en zeker de moeite van het herhalen waard. Nogmaals iedereen voorlopig bedankt van de inzet en ik zal te zijner tijd het definitieve resultaat ook via de site bekend maken. Wilt u of jullie meer foto's zien?....

clubfotoalbum.

 

Bedankt voor de bekerhouders!

Via deze weg wil ik de heer van der Woude (de vader van Jordi) bedanken voor de 4 mooie bekerhouders die hij heeft gemaakt voor de jeugd. We zijn blij met het initiatief en zullen ze zeker gaan gebruiken. Bedankt!

Ouderavond 10 november 2006:

In tegenstelling tot een vorige keer, werd de ouderavond goed bezocht. In totaal waren er rond de 35/40 personen. Op de bewuste avond werd er uitleg gegeven over het jeugdbeleid en de trainingen. Verder was er de mogelijkheid om vragen te stellen over de gang van zaken binnen de club. Even een aantal punten welke aan de orde zijn geweest.

  • Wasvoorschrift voor kledingtassen > Bert Roede zal dit rondsturen aan de leiders/sters;
  • Info op de site plaatsen indien kinderen worden uitgenodigd om bij een betaald voetbalclub mee te trainen > Bert Roede zal deze info t.z.t. op de site plaatsen (hiervoor moet de site aangepast worden);
  • Hoe gaan we verder met de reiskosten voor de bovenbouw > Op agenda jeugdbestuur;
  • Hoe om te gaan als spelers niet op tijd komen voor vertrek > Bert bespreken met leider(s);
  • Wat is het wisselbeleid bij lagere teams? > Bert bespreken met jeugdleider(s);
  • Functieomschrijving op site plaatsen van jeugdleider > Actie Bert Roede (site aanpassen);
  • Aandacht voor actueel houden elftalportal > op agenda jeugdbestuur;
  • Hoe omgaan met vervroegd doorschuiven jeugdspelers? ; In alle gevallen bespreken met ouders (vooraf jongere jeugd en achteraf oudere jeugd);
  • Zowel van de kant van de ouders als van de kant van het jeugdbestuur, werd de avond als zeer nuttig ervaren en zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze wil ik iedereen die aanwezig was bedanken voor de komst en de inbreng.

Kampioenen!!

Afgelopen zaterdag was ik getuige van het behaalde kampioenschap van onze jongste spelers. ONR F 5 is met 9 wedstrijden en 27 punten kampioen geworden. In totaal werd er maar liefst 85 keer gescoord en slechts 5 goals tegen. Deze tegengoals vielen allemaal in de eerste wedstrijd. We kunnen dus stellen dat onze jeugd na de eerste wedstrijd een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ik vond het geweldig om te zien met welke enthousiasme onze jongste jeugd het voetbalspel beleefd. Hiervoor wil ik dan ook mijn complimenten geven aan de leiders Tjebbo en Roelf. Jongens, meisjes en begeleiders van F 5 nogmaals van harte gefeliciteerd en succes in de voorjaarscompetitie. Voor foto's....

Klik hier voor het fotoalbum van F5

Ook ons F1 team is kampioen geworden! Met 8 wedstrijden en 24 punten zijn ook zijn ongeslagen. Het aantal goals voor, is ook bij hun indrukwekkend, 83!. A.s. zaterdag zal ik hopelijk ook getuige kunnen zijn van hun laatste wedstrijd, waarna we na afloop nog even zullen stilstaan bij het behaalde kampioenschap. Leiders en spelers van F1, ook jullie van harte gefeliciteerd.

Verder is ook E3 nog in de race voor het kampioenschap. Zijn moeten nog twee wedstrijden spelen en bij winst kunnen zijn het kampioenschap ook binnen halen. Leiders en spelers succes voor de laatste wedstrijden.

Bert Roede
Jeugdvoorzitter

 








Terug
 
 
 
 
Sponsorgalerie